Sabrina Chniber

Olen aina ollut pehmeiden arvojen puolesta puhuja ja ammennan voimaa terapiatyöhön myös herkkyydestäni. Työskentelyotteeni on lempeän rauhallinen ja myötätuntoinen. Keskiössä loistaa jokaisen asiakkaani oman näköinen ja ihanan yksilöllinen prosessi. Olet tervetullut vastaanotolleni missä tahansa vaiheessa polkuasi ja etenemme juuri sinulle sopivin askelin ja toiveitasi kuunnellen.

Intohimonani on auttaa sinua löytämään konkreettisia keinoja tehdä arjestasi haaveidesi kaltaista. Uskon täydestä sydämestäni kykyihisi toipua kaikenlaisista elämäntapahtumista kun prosessi tapahtuu oikein tuetuissa olosuhteissa. Kaikki keskustelumme ovat aina täysin luottamuksellisia ja toimin matkallasi myötätuntoisena rinnallakulkijana.


Ennen terapeutin työtä olen toiminut kulttuurialalla ammattimuusikkona ja äänenkäytön ohjaajana. Olen opiskellut myös musiikkipedagogiikkaa Metropolialla ja erityisen kiinnostunut modernista pedagogiikasta, joka huomioi oppijoiden yksilöllisiä oppimistapoja. Harjoitan lempeää, voimavarakeskeistä ja yksilöä arvostavaa opetusfilosofiaa myös laulunopetuksessani. Olen opiskellut myös nuoriso-ohjausta sekä suorittanut musiikkiterapian perusopintoja. Toteutin myös musiikkiterapian projektin yhteistyössä autismisäätiön kanssa osana muusikon opintojani. Musiikkialan taustani myötä ymmärrän hyvin esim. esiintymispelkoja ja erilaisia jännitystiloja. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat  erityisesti ylikuormitus ja uupumusoireet, univaikeudet, traumat sekä mentaalivalmennus. Minulla on myös pitkä historia meditaation harjoittamisesta ja hyödynnän mm. mindfulness-harjoittelua lyhytterapian tukena.


Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi mm. Ben Furmanin johdolla Lyhytterapiainstituutissa. Lyhytterapiainstituutti on kansainvälisesti arvostettu ratkaisukeskeisen terapian ja valmennuksen koulutusyhteisö, joka on myös yksi kansainvälisen laadunvalvontayhdistyksen, International Alliance of Solution-Focused Teaching Institutes (IASTI), perustajajäsenistä. Valmistumiseni ajoittuu tämän vuoden loppupuolelle.
 

hyviä (7).JPG