Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen terapiatyöskentely on asiakaslähtöistä, toiveikkuutta ja voimavaroja tukevaa luotettavaa keskusteluapua.

Voit hakeutua keskustelemaan kanssani matalalla kynnyksellä ja suoraan ilman lääkärin lähetettä. Syvennymme tapaamisissa tämänhetkisiin kokemuksiin ja tunteisiin ja etsimme ratkaisuja, joiden myötä tulevaisuuteesi löytyy lisää valoa. Opit myös hahmottamaan syvällisesti ja systemaattisesti omien toiveidesi rakenteita, jonka myötä suunnan asettaminen helpottuu merkittävästi.

Jokaisen matka on yksilöllinen ja siksi terapialla ei ole ennaltamääritettyä kestoa. Saatat hyötyä jo yhdestä tapaamisesta ja voit halutessasi jatkaa tapaamisia tarpeesi mukaan.


​Terapiaan hakeutumiseen on monia syitä ja jo se riittää, että olet saanut ajatuksen terapian kokeilemisesta. Vaistomme ohjaavat meitä usein kohti uusia ja toimivampia malleja kun vain uskallamme kuunnella ja luottaa niiden johdatukseen. Keskusteluavun piiriin voivat ohjata myös erilaiset murroskohdat kuten menetykset, kriisit,  ihmissuhdeongelmat, ahdistus, masennus, uupumus tai pelot. Terapian kokeileminen voi hyödyttää myös silloin kun pohdit yleisesti uutta suuntaa elämälle​.


Olipa syy mikä tahansa, olet lämpimästi tervetullut tapaamaan minua vastaanotolleni Helsingin keskustaan. Tarjoan lyhytterapiaa myös etänä puhelun, videopuhelun sekä chatin välityksellä. Tällä hetkellä minulla on voimassa edullinen opiskelijahinnasto.  Minulle saat laittaa myös viestiä matalalla kynnyksellä, jos mieleesi herää lisäkysymyksiä. Saat yhteyden sähköpostitse: ratkeshki@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Varaa aika verkossa!