RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Ratkaisukeskeinen terapiatyöskentely on asiakaslähtöistä, toiveikkuutta ja voimavaroja tukevaa luotettavaa keskusteluapua. Terapialle ei ole määritetty tiettyä kestoa ja voit hyötyä jo yksittäisestä käynnistä. Voit hakeutua keskustelemaan kanssani matalalla kynnyksellä ja suoraan ilman lääkärin lähetettä. Keskitymme tapaamisissa tämänhetkisiin kokemuksiin ja tunteisiin ja tutkimme ratkaisuja, joiden myötä myös tulevaisuuteen löytyy lisää valoa. Olet tervetullut käynneille missä tahansa vaiheessa polkuasi ja pidämme keskiössä toiveesi ja tavoitteesi.

Terapiaan hakeutumisen syitä voivat olla mm. ihmissuhdeongelmat, ahdistus, uupumus, yllättävä kriisi tai pelot. Voit hyötyä terapiasta myös kun uuden suunnan etsiminen on ajankohtaista. 

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi lyhytterapiainstituutissa ja tarjoan terapiaa opiskelijahintaan. Vastaanottoni sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä ja Kalliossa. Lisätietoja vastaanotolle hakeutumisesta voit tiedustella yhteydenottolomakkeella tai meilitse: ratkeshki@gmail.com. Lämpimästi tervetuloa! 

©2018 by Sabrina Chniber.