LAULUNOPETUS

 

LAULUNOPETUSFILOSOFIANI

Olen valmistunut ammattilaulajaksi Pop & Jazz konservatoriolta ja opiskellut Metropolialla laulupedagogiikkaa. Olen opiskellut laulun ohella myös musiikkiterapiaa sekä ohjaajuutta. Opetuksessani tämä näkyy kokonaisvaltaisena otteena, joka sisältää kehollisten harjoitteiden lisäksi mielen maisemien tutkailua tarpeen mukaan. Ilmapiiri on tunneillani lempeän kannustava ja turvallinen. 

Tuntien sisältö räätälöidään aina toiveidesi mukaiseksi ja tunnit voivat sisältää äänenmuodostuksen harjoittelun lisäksi mm. tulkintaa, eri tyylilajien harjoittelua, rytmiikkaa ja fraseerausta, esiintymisjännityksen hallintaa, mikrofonitekniikkaa, pääsykoevalmennusta sekä teorian alkeita. 

Ilon kautta ja sinulle sopivin askelin. :)

OPETUKSESTA

Opetan kevyen musiikin saralla kaikkia vasta-alkajista jo kokeneempiin konkareihin. Tarjoan yksittäisiä tunteja (45 min), erilaisia sarjapaketteja, pariopetusta sekä ryhmäopetusta. Voit siis tulla tunneille joustavasti yksin tai vaikkapa kaveriporukan kanssa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti arki-iltaisin työhuoneellani Vallilassa (Nokiantie 4). Voit tiedustella vapaita aikoja viestitse.

Palautetta tunneista:

 

"En itse ollut juurikaan laulanut julkisesti ennen tuntien ottamista, ja jännitin toiselle laulamista kovasti. Tunneilla on kuitenkin ollut niin lämmin ilmapiiri ja hyvä meininki, että olen uskaltanut antaa mennä! Olen saanut tutustua omaan ääneeni ja innostua uusista asioista omien toiveideni ja tavoitteitteni mukaan asiansa osaavan opettajan kanssa. Sabrina on energinen tyyppi, joka opettaa taidolla ja suurella sydämellä. Voin suositella laulutunteja oman kokemukseni perusteella etenkin teille, joilla ne ovat jääneet jännityksen vuoksi välistä - ja muutenkin kaikille, jotka haluavat kehittää taitojaan iloisissa ja rennoissa merkeissä!"